Diensten en producten

Avelon is een in 2000 opgericht Nederlands bedrijf met een duidelijke focus: het verbeteren van processen door de inzet van SAP Workflow, SAP Invoice Management, Fiori en gelieerde SAP technologie. Avelon biedt oplossingen & diensten op de volgende gebieden:

 
PackagedSolutions2.png

Packaged solutions

Het goed configureren van complexe software is een tijdrovende uitdaging met vele keuzemomenten. Avelon heeft daarom een aantal packaged solutions ontwikkeld die zijn gebaseerd op best practices:

 
PackagedSolutions.png

Services

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met SAP workflow, SAP Invoice Management, Fiori en gerelateerde technieken. Zij beschikken over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten.

 
PackagedSolutions3.png

Support

Continuïteit van uw bedrijfsvoering is voor u van het grootste belang. Uw SAP Invoice Management en SAP Workflow omgeving dient stabiel te draaien! Uw eigen beheerorganisatie heeft vaak de handen vol en is beperkt qua bezetting. Om het beheer van uw SIM/SAP-workflow omgeving solide en professioneel te kunnen invullen, biedt Avelon verschillende beheer abonnementen. 

 

Education

Avelon begeleidt haar opdrachtgevers met het succesvol implementeren en beheren van lopende workflow processen. Opleiding van beheerders en gebruikers is cruciaal om te komen tot een succesvolle implementatie en vervolgens bij procesoptimalisatie. Avelon verzorgt daarom trainingen op het gebied van procesoptimalisatie en SAP Workflow beheer.

 

Avelon: uw partner in consultancytrainingenbeheer en oplossingen op het gebied van SAP Workflow, SAP DMS, SAP Records Management, FioriSAP Invoice management (SIM/VIM), scanning & OCR en SAP NetWeaver BPM.