Avelon Packaged Solutions

Al vele jaren is Avelon betrokken bij het verbeteren van processen met behulp van SAP workflow en BPM. SAP biedt standaard veel mogelijkheden. Het goed inregelen van complexe software is echter een tijdrovende uitdaging. Avelon heeft daarom een aantal implementatie-tools ontwikkeld. Deze “packaged solutions” zijn gebaseerd op best practices en hebben zich in de praktijk ruim bewezen. 

Onze oplossingen zorgen ervoor dat een implementatie snel kan worden uitgevoerd. Onze ervaring en instrumenten zorgen er voor dat wij veel van de dienstverlening tegen een fixed price kunnen uitvoeren. Onze implementatie-oplossingen kunnen tevens dienen als vertrekpunt om snel en gedegen een proces te verbeteren. Hierna worden uw specifieke eisen en wensen doorgevoerd.

Avelon biedt oplossingen op de volgende gebieden:

 

ATB & Bestelvrijgave

Het inkoop proces bij bedrijven loopt vaak niet gestructureerd en beschikt niet over deugdelijke controles. Dit kan leiden tot ongewenste situaties.

Om dit soort problemen op te lossen heeft Avelon een tweetal producten in haar portfolio opgenomen: Avelon PR & PO Approval. Beide producten helpen bij het structureren en automatiseren van het inkoop proces: vanaf het aanmaken van een ATB tot het vrijgeven en communiceren naar een leverancier van een bestelling. Ze kunnen gezamenlijk of zelfstandig worden ingezet al naar gelang de wensen en behoeften van de organisatie.

 

Avelon Digitale factuurverwerking

Op basis van de jarenlange ervaring is een pre-geconfigureerde basisoplossing ontwikkeld voor de ondersteuning van de verwerking van binnenkomende facturen. 

De Avelon template based oplossing digitale factuurverwerking omvat het gehele proces van het verwerken van facturen. Dit betekent dat de activiteiten vanaf het digitaliseren van de ontvangen documenten tot het betaalbaar stellen van de factuur geoptimaliseerd zijn.

Naast de inrichting van het verwerkingsproces is tevens aandacht besteed aan o.a. een operationele statusrapportage cockpit waarin men de voortgang kan bewaken en taken kan herrouteren.

 

SAP Invoice Management (SIM) 

SAP Invoice Management (SIM), ook wel Vendor Invoice Management (VIM) genoemd, is de door SAP geadviseerde SAP add-on voor het verwerken van binnenkomende facturen.

SIM is ontwikkeld door OpenText en wordt verkocht en ondersteund door SAP. SIM helpt factuurverwerking te stroomlijnen en risico's te minimaliseren. Het helpt Crediteuren administratie de processen rondom de aanleg, het beheer, de controles en routering van facturen binnen de organisatie beter te structureren. 

Op basis van onze kennis en ervaring is rondom factuurverwerking ook een geconfigureerde oplossing ontwikkeld. 

 

Avelon E-invoicing

In samenwerking met Invoicesharing BV heeft Avelon een end-to-end oplossing ontwikkeld om de voordelen van e-facturatie in uw SAP omgeving in de praktijk te brengen. 

Het oplossing omvat het gehele proces van ontvangst van de factuur, transformatie, verrijking tot en met de verwerking in uw SAP systeem.

 

 

Mobility

Voor het ontsluiten van SAP workflow taken naar mobiele devices adviseert Avelon het gebruik van SAP Fiori.  

SAP Fiori is een collectie met applicaties voor veelvoorkomende en vaak gebruikte bedrijfsprocessen. Veel van deze processen worden ondersteund met SAP workflow. De applicaties sluiten naadloos aan op de apparaten die we dagelijks gebruiken; smartphones, tablets en de desktop.

Avelon heeft een SAP Fiori app ontwikkeld waarmee u eenvoudig binnenkomende facturen kunt goedkeuren.

 

Technische optimalisatie

Gebruikt u al SAP Workflow, maar wilt u zeker weten dat dit optimaal gebeurt? Avelon heeft ook ruime ervaring met de optimalisatie van reeds in gebruik zijnde SAP Workflow omgevingen. Als specialist kunnen wij als beste beoordelen of er al dan niet geoptimaliseerd kan worden. In geval van verbeterpotentieel, kunnen wij deze vervolgens snel voor u verzilveren.

 

Workflow archivering & logkoppeling

Behoefte aan een duidelijk leesbaar workflow verslag? Kostenbesparende en performance verbeterende data-archivering uitgesteld omdat u bang bent belangrijke informatie te verliezen? 

 

Review Workflow inrichting

Avelon heeft in haar jarenlange bestaan diverse best practices en handige tools ontwikkeld die bestaande workflow implementaties kunnen verbeteren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, u kunt ons op verschillende manieren bereiken via de contact pagina