SAP.jpg

SAP is wereldwijd marktleider in zakelijke softwareoplossingen (enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties). De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen.

Docspro.jpg

Docspro, onderdeel van Canon, is toonaangevend in het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van informatie gedreven processen. Hiermee helpen zij klanten de digitale transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken. Samen met Avelon heeft Docspro jarenlange ervaring in het integreren van deze oplossingen met SAP oplossingen.

OpenText.jpg

OpenText is marktleider in enterprise content management software en ontwikkelaar van Vendor Invoice Management (VIM), ook wel SAP Invoice Management (SIM) genoemd. Avelon maakt deel uit van het Open Text’s SAP Competence Partner (SCP) Programma.

Pink LG.jpg

PinkRoccade Local Government ondersteunt met een uitgebreid portfolio van oplossingen en (advies)diensten de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering. Zo biedt PinkRoccade Local Government, samen met haar partners, de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt.

Pink.jpg

VNSG staat voor Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers. Het doel van de VNSG is om kennisuitwisseling, best practices en een netwerk tussen leden te faciliteren. Avelon is VNSG advieslid. Via een actieve insteek proberen wij kennis en ervaring te delen op het gebied van procesverbetering en workflow toepassingen in het SAP landschap.

InvoiceSharing.jpg

InvoiceSharing is een platform waarmee ondernemingen facturen elektronisch kunnen verwerken. Facturen kunnen in alle gangbare vormen (PDF of XML E-facturen) digitaal worden verwerkt. In samenwerking met Avelon is een end-to-end oplossing ontwikkeld om factuurontvangst, -herkenning en de verwerking in SAP drastisch te verbeteren.