SAP

SAP logo

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties). De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. 

 

Docspro logo

Docspro

Docspro is een specialist op het gebied van digitale archivering en content management en heeft veel ervaring in het aansluiten van deze oplossingen met de SAP Netweaver architectuur

OpenText partner

OpenText

OpenText is marktleider in enterprise content management software producten. Avelon maakt deel uit van het Open Text’s SAP Competence Partner (SCP) Programma.

 

PinkRoccade Local Government

Pink roccade logo

Al ruim 30 jaar ondersteunt PinkRoccade Local Government met een uitgebreid portfolio van oplossingen en (advies)diensten de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering. Zo biedt PinkRoccade Local Government, samen met haar partners, op basis van haar unieke competenties de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt.
 

Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG)

VNSG logo

Avelon is advieslid binnen deze vereniging. Via een actieve insteek proberen wij om kennis en ervaring te delen op het gebied van procesverbetering en workflow toepassingen in het SAP landschap.

 

InvoiceSharing

InvoiceSharing

In samenwerking met Invoicesharing BV heeft Avelon een end-to-end oplossing ontwikkeld om de factuurontvangst, herkenning en verwerking in SAP drastisch te verbeteren.