Avelon is per direct op zoek naar een SAP Fiori Consultant.

Functieomschrijving

Met behulp van Fiori en SAP Workflow ontwikkel je oplossingen om bedrijfsprocessen slim en intuïtief te maken. Samen met de klant breng je zijn uitdagingen in kaart en vertaal je deze naar de juiste oplossing om deze vervolgens te implementeren. Hoewel de nadruk van je taken ligt op de technische realisatie van de oplossing, zijn je werkzaamheden ook commercieel, procesmatig en functioneel van aard. Een echte uitdaging dus! 

Wij vragen

De ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaren ‘hands-on’ ervaring met Fiori en affiniteit met SAP Workflow en/of ABAP development. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je hebt een relevante opleiding afgerond op minimaal HBO niveau maar bent vooral leergierig en gedreven om de best mogelijke oplossing voor de klant te realiseren.

Wij bieden

  • Volop ruimte voor ontplooiing zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;

  • Enthousiaste collega's in een informele, professionele organisatie;

  • Uitdagende projecten bij interessante klanten, veelal Top-500 bedrijven;

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature specificaties

Niveau: HBO/WO
Dienstbetrekking: Fulltime
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Avelon

Ontstaan met een duidelijke focus op SAP Workflow, Fiori en gelieerde SAP technieken helpt Avelon organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om ervoor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en op basis van de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Avelon is in de Benelux marktleider in consultancy rondom SAP Workflow. De partner in oplossingen op het gebied van SAP Workflow, Fiori, SAP Invoice management (SIM) en SAP Master Data Governance (MDG).

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Avelon ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Neem contact met ons op via deze link en vraag naar Martijn Wever of een van de andere partners van Avelon.