Avelon is per direct op zoek naar een technisch SAP Workflow Consultant.

Functieomschrijving

Met je ervaring op het gebied van SAP Workflow en SAP NetWeaver (ABAP) ben je sparringpartner van de klantorganisatie en vertaal je hun behoeften naar concrete oplossingen waarbij ook scanning & OCR, archivering, Web Dynpro en SAP Fiori aan bod kan komen.

Wij vragen

De ideale kandidaat heeft ervaring met SAP Workflow en minimaal 2 jaar ‘hands-on’ ervaring met ABAP, liefst ABAP OO. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je hebt een relevante opleiding afgerond op minimaal HBO niveau maar bent vooral leergierig en gedreven om de best mogelijke oplossing voor de klant te realiseren.

Wij bieden

  • Volop ruimte voor ontplooiing zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;

  • Enthousiaste collega's in een informele, professionele organisatie;

  • Uitdagende projecten bij interessante klanten, veelal Top-500 bedrijven;

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature specificaties

Niveau: HBO/WO
Dienstbetrekking: Fulltime
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Avelon

Ontstaan met een duidelijke focus op SAP Workflow, Fiori en gelieerde SAP technieken helpt Avelon organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om ervoor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en op basis van de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Avelon is in de Benelux marktleider in consultancy rondom SAP Workflow. De partner in oplossingen op het gebied van SAP Workflow, Fiori, SAP Invoice management (SIM) en scanning & OCR.

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Avelon ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Neem contact met ons op via deze link en vraag naar Martijn Wever of een van de andere partners van Avelon.