Fiori app voor het inboeken van goederenontvangsten

Het verwerken van een goederenontvangst binnen SAP is geen sinecure, zeker niet als dit in het kader van de 3-way match uitgevoerd moet worden door iemand die verder niet op regelmatige basis in SAP werkt.

De Avelon Goods Receipt App maakt de vastlegging van de goederenontvangst een stuk eenvoudiger en ook nog eens mobiel mogelijk. Belangrijk onderdeel van de app is de Smart Search functionaliteit zoals die ook bij de Avelon Purchase Order App is toegepast. Deze maakt het zoeken van de juiste bestelling waar de ontvangst op geboekt moet worden veel makkelijker. Er kan gezocht worden op bestelnummer, leverancier naam of artikelomschrijving. Na het typen van 3 karakters worden alle overeenkomstige waarden direct getoond, vergelijkbaar aan het zoeken op internet.

Na selectie van de juiste bestelling kan eenvoudig het aantal geleverde artikelen worden ingegeven en evnt een bijlage, bv. het afleverbewijs, worden toegevoegd.

De app is plaats- en tijdsonafhankelijk te gebruiken, dus niet alleen op de werkplek maar overal waar een internetverbinding is. Niet alleen is afhandeling eenvoudig, maar ook het gemak wordt hierdoor gediend! Afhankelijk van uw interne securitybeleid, zijn voor mobiel gebruik aanvullende maatregelen benodigd.

Samengevat de kenmerken en voordelen van de Avelon Goods Receipt app:

  • Gebruiksvriendelijke vastlegging van goederenontvangst
  • Smart Search voor snel vinden van juiste bestelling
  • Bijlagen, bv afleverbewijzen, toe te voegen
  • Mobiel te gebruiken, overal waar internetverbinding is (mits mobiel gebruik Fiori app is toegestaan en ingeregeld binnen uw organisatie)
  • Draait op SAP ERP en S/4HANA

 

Heeft u behoefte om van gedachten te wisselen of en hoe uw organisatie gebaat kan zijn met de mogelijkheden rondom het inkoop proces? Neem dan vrijblijvend contact op over dit onderwerp.