iStock_000027932730_Full.jpg
iStock_000029592240_Large.jpg
iStock_000029590964_Full.jpg
iStock_000027932730_Full.jpg

Over Avelon


SCROLL DOWN

Over Avelon


Avelon, de SAP procesoptimalisatie specialist

Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd.

Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Ziet u in uw organisatie mogelijkheden om besparingen te realiseren door processen te stroomlijnen? 

Toonaangevend in workflow oplossingen

SAP Workflow is een standaard in SAP aanwezige krachtige en flexibele tool waardoor het voor veel vraagstukken hèt antwoord kan bieden. Bij het realiseren van workflow oplossingen wordt standaard SAP technologie en functionaliteit gebruikt. Wij kunnen u helpen om bestaande procedures te automatiseren met behulp van de SAP software die u reeds in huis heeft. 

Avelon is in de Benelux marktleider in consultancy rondom SAP Workflow. Uw partner in oplossingen op het gebied van SAP Workflow, SAP Invoice management (SIM), SAP NetWeaver BPM, Fiori, SAP DMS, SAP Records Management, Adobe Interactive forms en scanning & OCR.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met SAP workflow gerelateerde oplossingen. Zij beschikken over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten. Wij dragen er zorg voor dat de oplossing een goede weergave is van het proces. 

Voor meer informatie rondom procesoptimalisatie en de door ons gevoerde producten op dit gebied verwijzen wij naar de pagina packaged solutions.

iStock_000029592240_Large.jpg

Onze partners


Onze partners


SAP

SAP logo

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties). De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. 

 

Docspro logo

Docspro

Docspro is een specialist op het gebied van digitale archivering en content management en heeft veel ervaring in het aansluiten van deze oplossingen met de SAP Netweaver architectuur

OpenText partner

OpenText

OpenText is marktleider in enterprise content management software producten. Avelon maakt deel uit van het Open Text’s SAP Competence Partner (SCP) Programma.

 

PinkRoccade Local Government

Pink roccade logo

Al ruim 30 jaar ondersteunt PinkRoccade Local Government met een uitgebreid portfolio van oplossingen en (advies)diensten de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering. Zo biedt PinkRoccade Local Government, samen met haar partners, op basis van haar unieke competenties de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt.
 

Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG)

VNSG logo

Avelon is advieslid binnen deze vereniging. Via een actieve insteek proberen wij om kennis en ervaring te delen op het gebied van procesverbetering en workflow toepassingen in het SAP landschap.

 

iStock_000029590964_Full.jpg

Onze opdrachtgevers


Onze opdrachtgevers


Onze opdrachtgevers zijn organisaties in diverse sectoren, hieronder is een selectie van onze opdrachtgevers onderverdeeld naar branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële Dienstverlening

Energie en Utilities

Publieke sector

Gezondheidszorg

Techniek & Industrie

Voedingsmiddelen

Woningcorporaties, vastgoed & bouw