Mobiel afhandelen van taken

SAP Fiori is een collectie met applicaties voor veelvoorkomende en vaak gebruikte bedrijfsprocessen welke worden ondersteund door SAP workflow. De applicaties sluiten naadloos aan op de “devices” die we dagelijks gebruiken; smartphones, tablets en de desktop.

De applicaties van SAP Fiori bieden functies voor de SAP workflow goedkeuring processen, het snel opvragen van informatie en diverse self-service taken voor managers en medewerkers.

Doordat SAP Fiori simpel en eenvoudig te gebruiken is op verschillende apparaten, hebben medewerkers en managers altijd en overal toegang tot belangrijke bedrijfsprocessen en -informatie. De doorlooptijd van bedrijfsprocessen kan eenvoudig worden teruggebracht doordat goedkeuringsslagen in SAP workflow processen op elk moment benaderd kunnen worden, onafhankelijk van het apparaat waar de medewerker op dat moment toegang tot heeft.

SAP Fiori biedt applicaties voor SAP workflow processen in verschillende segmenten zoals Human Resources (HR), Purchase-to-Pay (FI/MM) en Sales & Distribution (SD). Voorbeelden hiervan zijn onder andere tijdschrijven, goedkeuren van timesheets, goedkeuren van winkelwagens, goedkeuren van inkooporders, en aanmaken van verkooporders.

Verder biedt SAP Fiori ook een applicatie voor het goedkeuren van generieke SAP workflow processen. Dit biedt de mogelijkheid om naast standaard SAP Fiori applicaties ook goedkeuringsslagen van bedrijfsspecifieke SAP workflow processen te ontsluiten middels SAP Fiori.

Voor meer informatie omtrent Fiori verwijzen wij u door naar de website van SAP.

Fiori Klantervaringen

Lees hieronder over de ervaringen van Perfeti Van Melle, één van onze tevreden kanten, met SAP Fiori.

The SAP Fiori apps that Avelon have implemented significantly simplify and accelerate our approval processes. They provide a user-friendly way to process SAP system tasks via mobile devices.
— Massimo Terrevazzi, Group CFO, Perfetti Van Melle

Avelon Fiori apps

Avelon heeft naast ervaringen op het gebied van het implementeren van standaard door SAP uitgeleverde Fiori apps, ook ervaring in het uitbreiden van Fiori apps wanneer de standaard functionaliteit ontoereikend was. Daarnaast heeft Avelon zelf ook Fiori apps ontwikkeld: 

Lees meer over de door Avelon ontwikkelde Fiori apps of neem vrijblijvend contact op over dit onderwerp.