Fiori Launchpad - kopie.png
Avelon Fiori Invoice Approval app.png
Fiori Launchpad - kopie.png

SAP Fiori


SCROLL DOWN

SAP Fiori


SAP Fiori is een collectie met applicaties voor veelvoorkomende en vaak gebruikte bedrijfsprocessen welke worden ondersteund door SAP workflow. De applicaties sluiten naadloos aan op de “devices” die we dagelijks gebruiken; smartphones, tablets en de desktop.

De applicaties van SAP Fiori bieden functies voor de SAP workflow goedkeuring processen, het snel opvragen van informatie en diverse self-service taken voor managers en medewerkers.

Doordat SAP Fiori simpel en eenvoudig te gebruiken is op verschillende apparaten, hebben medewerkers en managers altijd en overal toegang tot belangrijke bedrijfsprocessen en -informatie. De doorlooptijd van bedrijfsprocessen kan eenvoudig worden teruggebracht doordat goedkeuringsslagen in SAP workflow processen op elk moment benaderd kunnen worden, onafhankelijk van het apparaat waar de medewerker op dat moment toegang tot heeft.

SAP Fiori biedt applicaties voor SAP workflow processen in verschillende segmenten zoals Human Resources (HR), Purchase-to-Pay (FI/MM) en Sales & Distribution (SD). Voorbeelden hiervan zijn onder andere tijdschrijven, goedkeuren van timesheets, goedkeuren van winkelwagens, goedkeuren van inkooporders, en aanmaken van verkooporders.

Verder biedt SAP Fiori ook een applicatie voor het goedkeuren van generieke SAP workflow processen. Dit biedt de mogelijkheid om naast standaard SAP Fiori applicaties ook goedkeuringsslagen van bedrijfsspecifieke SAP workflow processen te ontsluiten middels SAP Fiori.

Voor meer informatie omtrent Fiori verwijzen wij u door naar de website van SAP.

Fiori Klantervaringen

Lees hieronder over de ervaringen van Perfeti Van Melle, één van onze tevreden kanten, met SAP Fiori.

The SAP Fiori apps that Avelon have implemented significantly simplify and accelerate our approval processes. They provide a user-friendly way to process SAP system tasks via mobile devices.
— Massimo Terrevazzi, Group CFO, Perfetti Van Melle

Avelon Fiori apps

Avelon heeft naast ervaringen op het gebied van het implementeren van standaard door SAP uitgeleverde Fiori apps, ook ervaring in het uitbreiden van Fiori apps wanneer de standaard functionaliteit ontoereikend was. Daarnaast heeft Avelon zelf ook Fiori apps ontwikkeld: 

Lees meer over de door Avelon ontwikkelde Fiori apps of neem vrijblijvend contact op over dit onderwerp.

Avelon Fiori Invoice Approval app.png

Avelon Fiori Invoice Approval


Avelon Fiori Invoice Approval


Avelon Fiori Invoice Approval app

Met de Avelon Fiori Invoice Approval app kunt u efficiënt uw binnenkomende facturen goedkeuren. Of u nu een desktop, laptop, tablet of smartphone gebruikt, u kunt altijd de aan u toegewezen facturen beoordelen. Naast alle gegevens (o.a. bedrag, factuurdatum, rubricering) van het SAP document, kan ook het oorspronkelijke document (bv de gescande factuur, pdf of elektronische factuur) direct in de app getoond worden. Ook de historie van de factuur (o.a. wie heeft de factuur geregistreerd, goed- of afgekeurd of doorgestuurd) en eventuele notities die tijdens het proces zijn toegevoegd, zijn beschikbaar in de app. Uw besluit wordt real-time verwerkt in het SAP-backend systeem.

Doordat de Avelon Fiori Invoice Approval app op het standaard SAP Fiori platform gebouwd is, heeft het alle voordelen die de standaard SAP Fiori apps ook hebben. Onder andere het responsive design van de applicatie dat ervoor dat de app overal beschikbaar is – op desktop, tablet en smartphone. Ook is de app eenvoudig op te nemen in de SAP Fiori Launchpad, zodat u de app volledig geïntegreerd met andere standaard SAP Fiori apps kunt gebruiken.

Afhankelijk van de rol (inkoper, budgethouder of informatieverstrekker), die de gebruiker in het proces vervult, zal de app verschillende functies bieden. O.a. de volgende functies zijn beschikbaar:

  • Goed- of afkeuren van de factuur, met de mogelijkheid (verplicht bij afkeuren) tot het opgeven van de reden;
  • Doorsturen naar andere inkoper of budgethouder;
  • Opvragen informatie;
  • Terugsturen naar crediteuren administratie;
  • Terugsturen naar inkoper;
  • Vasthouden factuur.

De Avelon Fiori Invoice Approval app is gebouwd voor zowel factuur afhandeling op basis van SAP Invoice Management (SIM) als voor klantspecifieke factuur afhandeling workflows. Naast de standaard functies is het uiteraard mogelijk dat Avelon specifieke functies inbouwt om goed aan te sluiten aan uw huidige factuur afhandeling workflow.

Heeft u behoefte om van gedachten te wisselen of en hoe uw organisatie gebaat kan zijn met de mogelijkheden die SAP Fiori biedt? Neem dan vrijblijvend contact op over dit onderwerp.