Flowchart.png
Avelon Fiori Invoice Approval app.png
Nine_Square_Grid-logos-klanten-perspectief-test.png
Flowchart.png

SAP Workflow Experts


SCROLL DOWN

SAP Workflow Experts


SAP WORKFLOW INVOICE MANAGEMENT FIORI EXPERTS

Gebruikt uw organisatie SAP software?

En zijn de relevante processen en procedures voldoende geborgd in uw SAP systeemlandschap? Of ziet u in uw organisatie mogelijkheden om besparingen te realiseren door processen te stroomlijnen?

Er zijn binnen SAP legio mogelijkheden beschikbaar om dit te realiseren! 

 

Avelon, uw SAP partner in procesoptimalisatie

Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow en BPM helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 

Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

 
 
 
 

Nieuws


Nieuws


Avelon nieuwsbrief april 2017

In deze editie behandelen we de volgende onderwerpen:

  • E-invoicing 
  • Fiori Invoice approval app
  • Beheer abonnementen 
  • SIM 7.0 ondersteuning stopt eind 2017

Lees meer..

Business Workflow innovaties in SAP S/4 HANA

SAP Business Workflow is al vele jaren de standaard tool voor het automatiseren van procedures en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Recent zijn diverse veranderingen doorgevoerd.

Lees meer..

Themamiddag “Future direction of workflow” groot succes

Op 19 januari 2017 heeft de VNSG samen met de workflow focusgroep, SAP SE en Avelon een workflow themamiddag georganiseerd bij SAP in Den Bosch.  

Lees meer..

Factuurverwerking


Factuurverwerking


Factuurverwerking

Avelon implementeert al bijna meer dan 15 jaar oplossingen op basis van SAP Workflow. Veel van de uitgevoerde projecten lagen op het vlak van het automatiseren van de verwerking van binnenkomende facturen. Op basis van de ervaring die hierbij is opgedaan zijn 'best practices’ gedestilleerd en is een aantal standaard oplossingen gemaakt. 

Avelon digitale factuurverwerking

Op basis van de jarenlange ervaring is een pre-geconfigureerde SAP Workflow basisoplossing ontwikkeld voor de ondersteuning van de verwerking van binnenkomende facturen

SAP INVOICE MANAGEMENT (SIM) 

Daarnaast heeft ook SAP een oplossing beschikbaar op het vlak van digitale factuurverwerking: SAP Invoice Management (SIM), ook wel Vendor Invoice Management (VIM) genaamd. Op basis van onze kennis en ervaring rondom factuurverwerking heeft Avelon een geheel voorgeconfigureerde SIM oplossing ontwikkeld: SIM Ready to Run.

Avelon Fiori Invoice Approval app.png

SAP Fiori


SAP Fiori


Workflow en SAP Fiori

De ontwikkelingen op het gebied van de mobiliteit gaan in een rap tempo. Ook binnen het SAP landschap ontstaan steeds meer mogelijkheden om mee te gaan in deze mobiele trend. De vraag om SAP processen af te kunnen handelen op bijvoorbeeld een smartphone is een logisch gevolg van de plek die de smartphone en tablet innemen in de huidige maatschappij.

Het afhandelen van SAP workflow taken is een perfecte kandidaat om bedrijfsprocessen te ontsluiten naar mobiele apparaten. Hierbij kan in eerste instantie gedacht worden aan goedkeuringstaken voor bijvoorbeeld facturen, ingediende uren of bestellingen. 

Voor het ontsluiten van SAP workflow taken naar mobiel apparaten en webbrowsers raadt Avelon aan om gebruik te maken van SAP Fiori.

Nine_Square_Grid-logos-klanten-perspectief-test.png

Opdrachtgevers


Opdrachtgevers


Onze opdrachtgevers zijn organisaties in diverse sectoren en branches. Zie hieronder voor een kleine selectie van onze opdrachtgevers.