avelon-nl-card 1600.jpg
Cards-Mockup-partners.jpg
Our_customers.jpg
avelon-nl-card 1600.jpg

Over Avelon


SCROLL DOWN

Over Avelon


Avelon, de SAP procesoptimalisatie specialist

Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd.

Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Ziet u in uw organisatie mogelijkheden om besparingen te realiseren door processen te stroomlijnen? 

Toonaangevend in workflow oplossingen

SAP Workflow is een standaard in SAP aanwezige krachtige en flexibele tool waardoor het voor veel vraagstukken hèt antwoord kan bieden. Bij het realiseren van workflow oplossingen wordt standaard SAP technologie en functionaliteit gebruikt. Wij kunnen u helpen om bestaande procedures te automatiseren met behulp van de SAP software die u reeds in huis heeft. 

Avelon is in de Benelux marktleider in consultancy rondom SAP Workflow. Uw partner in oplossingen op het gebied van SAP Workflow, SAP Invoice management (SIM)SAP Master Data Governance, FioriE-invoicing en scanning & OCR.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met SAP workflow gerelateerde oplossingen. Zij beschikken over grondige kennis van de technische architectuur. Daarnaast hebben zij noodzakelijke proceskennis opgebouwd en ervaringen opgedaan met verandertrajecten. Wij dragen er zorg voor dat de oplossing een goede weergave is van het proces. 

Voor meer informatie rondom procesoptimalisatie en de door ons gevoerde producten op dit gebied verwijzen wij naar de pagina packaged solutions.

Cards-Mockup-partners.jpg

Onze partners


Onze partners


SAP.jpg

SAP is wereldwijd marktleider in zakelijke softwareoplossingen (enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties). De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen.

Docspro.jpg

Docspro, onderdeel van Canon, is toonaangevend in het digitaliseren, automatiseren en robotiseren van informatie gedreven processen. Hiermee helpen zij klanten de digitale transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken. Samen met Avelon heeft Docspro jarenlange ervaring in het integreren van deze oplossingen met SAP oplossingen.

OpenText.jpg

OpenText is marktleider in enterprise content management software en ontwikkelaar van Vendor Invoice Management (VIM), ook wel SAP Invoice Management (SIM) genoemd. Avelon maakt deel uit van het Open Text’s SAP Competence Partner (SCP) Programma.

Pink LG.jpg

PinkRoccade Local Government ondersteunt met een uitgebreid portfolio van oplossingen en (advies)diensten de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering. Zo biedt PinkRoccade Local Government, samen met haar partners, de lokale overheid de continuïteit, betrouwbaarheid en zekerheid die zij zoekt.

Pink.jpg

VNSG staat voor Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers. Het doel van de VNSG is om kennisuitwisseling, best practices en een netwerk tussen leden te faciliteren. Avelon is VNSG advieslid. Via een actieve insteek proberen wij kennis en ervaring te delen op het gebied van procesverbetering en workflow toepassingen in het SAP landschap.

InvoiceSharing.jpg

InvoiceSharing is een platform waarmee ondernemingen facturen elektronisch kunnen verwerken. Facturen kunnen in alle gangbare vormen (PDF of XML E-facturen) digitaal worden verwerkt. In samenwerking met Avelon is een end-to-end oplossing ontwikkeld om factuurontvangst, -herkenning en de verwerking in SAP drastisch te verbeteren.

Our_customers.jpg

Onze opdrachtgevers


Onze opdrachtgevers


Onze opdrachtgevers zijn organisaties in diverse sectoren, hieronder is een selectie van onze opdrachtgevers onderverdeeld naar branche:

Financiële Dienstverlening

Energie en Utilities

Publieke sector

Gezondheidszorg

Techniek & Industrie

Levensmiddelen

Woningcorporaties, vastgoed & bouw