Op 19 januari jongstleden heeft de VNSG samen met de workflow focusgroep, SAP SE en Avelon een workflow themamiddag georganiseerd. Dat het een populair onderwerp is werd al snel duidelijk gezien de vele aanmeldingen voor deze middag. Niet alleen workflow specialisten, maar ook business users zijn deze middag naar het SAP kantoor in Den Bosch afgereisd.

De middag startte met een aantal plenaire presentaties. Vervolgens werden de deelnemers over een tweetal parallelle tracks verdeeld en de middag werd afgesloten met een plenair open podium waarbij de deelnemers vragen konden stellen aan dé SAP experts uit Duitsland.

Tijdens parallel track 1 – de interactieve sessie - nam Avelon een presentatie en demonstratie op het terrein van user experience voor haar rekening. Hierbij werd getoond dat de combinatie van workflow en Fiori krachtige oplossingen mogelijk maakt voor eindgebruikers, zodat zij toegewezen taken snel en eenvoudig af kunnen handelen.

Paralleltrack 2 bestond uit een CEI workflow workshop, begeleid door product specialisten uit Walldorf. Vanuit het Customer Engagement Initiative Programma kunnen deelnemers invloed uitoefenen op de product ontwikkeling van SAP.

Tijdens de afsluitende borrel was er nog ruimte om na te praten of in gesprek te gaan met de aanwezige experts. Gezien de enthousiaste reacties en mooie beoordeling van dit event door de deelnemers kijken we terug op een waardevolle middag!