Trainingen

Avelon begeleidt haar opdrachtgevers met het succesvol implementeren en beheren van lopende workflow processen. Opleiding van beheerders en gebruikers is cruciaal om te komen tot een succesvolle implementatie en vervolgens bij procesoptimalisatie.

 

Trainingen van SAP Nederland

SAP Nederland biedt diverse standaard trainingen. Deze zijn gericht op het vergroten van generieke SAP Workflow kennis en vaardigheden om processen te modelleren. Avelon kent de inhoud van de trainingen goed en kan zodoende adviseren welke een goede match leveren met functionarissen en hun specifieke behoeften.

 

Het kennispeil van beheerders verdient extra aandacht

Tijdige signalering en juiste opvolging van problemen is van groot belang. Zeker als dit procedures betreft die onderdeel zijn van primaire bedrijfsprocessen.

Om beheerders voldoende specifieke vaardigheden bij te brengen, heeft Avelon vanuit haar praktijkervaring een tweetal cursussen ontwikkeld: 
WFM100 – SAP Business Workflow Administration (2 dagen) 
WFM200 – SAP Business Workflow Administration Advanced (2 dagen)

Onderwerpen die bij de cursussen aan bod komen: 
WFM100 – introductie WFM, organisatie structuren, workflow structuren en technieken, administratie en oplossen van problemen
WFM200 – introductie beheer technieken, veel voorkomende problemen, oplossen van problemen, case scenario’s, geavanceerde workflow technieken

In beide cursussen wordt theorie afgewisseld met voorbeelden van en toepassingen in veel voorkomende praktijkgevallen. In de loop van de jaren hebben wij hiertoe complete en goed bruikbare tutorials uitgewerkt. Met de tutorials wordt een goede afwisseling gecreëerd tussen de behandelde onderwerpen en concrete praktijkvraagstukken binnen het SAP Workflow systeem.

De prijs van de 2-daagse cursussen bedragen € 990,- exclusief BTW. Op 24 & 25 september 2019 is een WFM200 gepland, locatie is ons kantoor in Utrecht. Via onderstaande link kunt u uw interesse kenbaar maken, u ontvangt per ommegaande een inschrijfformulier.

Naam *
Naam

 

Maatwerk trainingen

Er kunnen ook specifieke afspraken worden gemaakt om een cursus meer toe te spitsen op processen in uw organisatie.

Wilt u meer weten over SAP trainingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.