De OpenText Elite Awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens de OpenText gebruikersconferentie Enterprise World. OpenText klanten uit de hele wereld worden erkend voor hun inspanningen bij innovatieve en succesvolle Enterprise Information Management (EIM) implementaties.

Heineken heeft een award ontvangen in de categorie “Meest innovatief project in de Levensmiddelen en Dranken sector”. Hiermee wordt Internationale erkenning gegeven aan de projecten die Heineken wereldwijd heeft uitgevoerd gebruikmakend van de Vendor Invoice Management software voor SAP oplossingen, ook wel SAP Invoice Management genoemd.

Een team van consultants van Avelon heeft Heineken geholpen met het opzetten van een globale oplossing met landspecifieke extensies en het uitrollen van deze oplossing naar de diverse landenorganisaties over de wereld. Avelon maakte tijdens het gehele traject deel uit van dit succesvolle team.

Doel van het project was het verbeteren van het procure-to-pay proces en het zetten van hoge standaarden in de organisatie waarbij medewerkers minder tijd kwijt zijn aan handmatige acties.

Wij feliciteren Heineken met het behalen van deze mooie award!

Meer informatie over de award kunt u hier terugvinden.