Connect to Innvovate: hét VNSG & SAP event van het jaar

Het Connect to Innovate Congres van 3 en 4 oktober 2017; dé jaarlijkse update voor de SAP-community. Met een sterk inhoudelijk programma waarin je alles te weten komt over de nieuwste ontwikkelingen op SAP-gebied. 

Op dinsdag 3 oktober heeft onze collega Victor van den Hazelkamp een presentatie over E-Invoicing anno 2017 verzorgt. De voordelen van het volledig digitaal aanleveren, ontvangen en verwerken van facturen zijn evident. Toch is het succesvolle e-facturatie trajecten beperkt. De bekendste knelpunten zijn de diversiteit aan factuurformaten en het gebrek aan bereidwilligheid van leveranciers. Om deze knelpunten op te lossen heeft Avelon een end-to-end oplossing ontwikkeld waarmee u WEL de voordelen van e-facturatie in de praktijk brengt en daarnaast ook nog eens PDF-facturen integraal kunt verwerken. Lees hier meer over Avelon E-Invoicing.

E-invoicing en SAP

Tijdens de beurs was het mogelijk om bij onze stand via een Fiori app in te schrijven voor een loterij. Later op de dag hebben we uit de inschrijvers een winnaar getrokken en verrast met een gewonnen iPad. Wij feliciteren de winnaar van harte en hopen dat zij nog vele inkoop aanvragen zal indienen en facturen zal goedkeuren via een van onze SAP Fiori apps :-)

 
IMG_0790.jpg
 

Volgend jaar zal Avelon zeker weer aanwezig zijn. Tot die tijd kunnen we terugkijken op een geslaagd congres.